SOLIDT HÅNDVÆRK

Velkommen inden for hos Farum Beton. Hos os går høj kvalitet og uovertruffen kundeservice hånd i hånd – og sådan har det været siden den spæde begyndelse for nu 50 år siden. Der er langt fra det første læs håndstøbte standardfliser fremstillet på en bar, nordsjællandsk mark i 1960´erne til nutidens avancerede computerstyrede produktionsanlæg. Fælles er dog det ufravigelige fokus på at levere kvalitetsfliser og -sten i særklasse.

Derfor lever Farum Betons produktion naturligvis op til kravene i Betonvarekontrollens trekantsmærke. Vi går dog skridtet videre og stiller endnu større krav til os selv. Dette indebærer, at vi håndplukker samtlige materialer til produktionen og fuldstændig undgår overflødige fyldstoffer. På den måde sikrer vi den unikke kvalitet, vores kunder har lært at forvente gennem det seneste halve århundrede.

Vi er en af de få betonproducenter på markedet, der sælger direkte til slutbrugerne, og vi har altid lagt vægt på at have et nært forhold til kunderne. Uanset om du er professionel brolægger eller privat boligejer, er du altid velkommen på fabrikken i Farum. Mange af produkterne er præsenteret i vores mere end 1.000 m2 store udstillingshave, og vores erfarne salgsteam står altid parat til at rådgive. Uanset om du kommer med en målfast tegning eller en håndskreven lap med løse ideer, hjælper vi gerne med at skræddersy den helt rette belægning.

OMHU I ALLE LED AF PRODUKTIONEN

Hver flise fra Farum Betons avancerede produktionsanlæg har sin egen opskrift, som justeres alt efter mængden af vand i gruset,
hvilket sikrer en kompakt flise, der suger så lidt vand som muligt. Vi har elektronisk formstyring, og har således fuld kontrol med de antal takter som formen har produceret, så vores produkter er 100% formfaste og derfor giver et flot resultat. Vi udleverer aldrig vores fliser, før de er færdighærdede. Alle vores fliser er gennemfarvede og kvalitetstestede for trykstyrke og vejrligspåvirkning

Ydeevnedeklarationer

Byggevarer skal i henhold til Byggevareforordningen (CPR) pr. 1. juli 2013 ledsages af en ydeevnedeklaration (DoP), hvis den er omfattet af en harmoniseret produktstandard. Ydeevnedeklarationen skal følge varen i enten fysisk eller elektronisk form, eller være tilgængelig på producentens hjemmeside.

Ydeevnedeklarationen indeholder:
– angivelse af varetypen
– identifikation af varen
– system til vurdering og kontrol af byggevarens ydeevne
– reference til harmoniseret standard
– angivelse af tilsigtet anvendelse
– ydeevne for væsentlige egenskaber krævet i den harmoniserede standards Anneks ZA

Ydeevnedeklarationen er en forudsætning for CE-mærkning af produktet og erstatter overensstemmelseserklæringen.

Farum beton’s ydeevnedeklarationer finder du nedenstående, ud fra byggevarens to – firecifrede mærkningskode på følgesedlen (f.eks. S1 på belægningssten).

Belægning:

S1-S2

K1

FX

F1-F2-F3-F4-F5-F6-F7

F8-F9-F10-F11-F12-F13-F14

Scannert. 22030910390 (002)

BESTIL GRATIS PRISLISTE

Modtag en gratis prisliste fyldt med inspiration

BESTIL HER