Klar til køb

Ring og bestil på 44 95 15 44

Hos Farum Beton har vi ikke kun de bedste fliser. Vi har også den bedste service. Og vores erfarne uderumsrådgivere klæder jer altid på til at tage den rigtige beslutning om jeres uderum – uanset, hvor I er i processen.

For de af jer, der ved hvad I vil have, er vi klar ved telefonerne på 44 95 15 44 til at modtage jeres bestilling, så I kan komme i gang. Udfylder I vores kontaktformular, ringer vi, når det passer jer.

Er I ikke helt der endnu, er I naturligvis velkomne til at lægge vejen forbi vores store udstillingshave og blive meget klogere på de mange typer belægninger, læggemønstre og muligheder. Udstillingshaven er altid åben – også uden for normal åbningstid.

 

I er også meget velkomne til at bladre i vores inspirationsbøger. Og medbringer I en tegning af jeres grund, gerne med mål og et par billeder af huset, kan vi rådgive jer omkring jeres uderumsprojekt. Vi kan dog have rigtig travlt. Derfor er det muligt at booke tid hos en af vores uderumsrådgivere.

Der kan også være hjælp at hente hos vores dygtige havearkitekt Mie Due, som på udvalgte dage i sæsonen kan bookes til en gratis vejledningssession på farumbeton.dk. Er her ingen ledige gratis tider, kan Mie også bookes til betalt rådgivning via hendes virksomhed havevisioner.dk

gruppe_salg_ny2

Salgsteamet 2019

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Mød os her