Solidt håndværk i mere end 50 år

50 år i bagagen er ikke så lidt. Men heldigvis er godt og solidt håndværk stadig en kvalitet. Og et princip, der er lige så væsentlig en del af vores produktion som de materialer vi bruger.

Kvalitet uden mage – fliser fra egen fabrik. Farum Beton står for den gode kvalitet i rene, naturlige materialer – dette afspejler sig tydeligt i vores betonprodukter fliser. Vi tilsætter ikke fyldstoffer som f.eks. flyveaske i vores beton, og vi anvender vasket grus og kalkbinder for at minimere udtræk af kalk.

Hver flise fra Farum Betons avancerede produktionsanlæg har sin egen opskrift, som justeres alt efter mængden af vand i gruset, hvilket sikrer en kompakt flise, der suger så lidt vand som muligt. Vi har elektronisk formstyring, og har således fuld kontrol med de antal takter som formen har produceret, så vores produkter er 100% formfaste og derfor giver et flot resultat. Vi udleverer aldrig vores fliser, før de er færdighærdede. Alle vores fliser er gennemfarvede og kvalitets-testede for trykstyrke og vejrligspåvirkning.