{{header.openStatus}}
BEMÆRK!
Udlevering lukker 1/2 time før.
LØRDAG/SØNDAG lukket

Kvalitet gennem 50 år

Velkommen inden for hos Farum Beton. Hos os går høj kvalitet og uovertruffen kundeservice hånd i hånd – og sådan har det været siden den spæde begyndelse for nu 50 år siden. Der er langt fra det første læs håndstøbte standardfliser fremstillet på en bar, nordsjællandsk mark i 1960´erne til nutidens avancerede computerstyrede produktionsanlæg. Fælles er dog det ufravigelige fokus på at levere kvalitetsfliser og -sten i særklasse.

Derfor lever Farum Betons produktion naturligvis op til kravene i Betonvarekontrollens trekantsmærke. Vi går dog skridtet videre og stiller endnu større krav til os selv. Dette indebærer, at vi håndplukker samtlige materialer til produktionen og fuldstændig undgår overflødige fyldstoffer. På den måde sikrer vi den unikke kvalitet, vores kunder har lært at forvente gennem det seneste halve århundrede.

Vi er en af de få betonproducenter på markedet, der sælger direkte til slutbrugerne, og vi har altid lagt vægt på at have et nært forhold til kunderne. Uanset om du er professionel brolægger eller privat boligejer, er du altid velkommen på fabrikken i Farum. Mange af produkterne er præsenteret i vores mere end 1.000 m2 store udstillingshave, og vores erfarne salgsteam står altid parat til at rådgive. Uanset om du kommer med en målfast tegning eller en håndskreven lap med løse ideer, hjælper vi gerne med at skræddersy den helt rette belægning.

 

Som eksperter på området leverer Farum Beton smukke løsninger til kræsne kunder, og vi ved af erfaring, hvilke overflader og farver, der klæder kundens projekt bedst. Derfor har vi, ved siden af vores produktion af betonfliser og -belægningssten, et omfattende samarbejde med kvalitetsleverandører af blandt andet granitfliser, teglklinker, sandsten og travertin verden over. Kravene til de importerede produkter er mindst lige så høje som de krav, vi stiller til råmaterialerne i betonproduktionen. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgte og gennemgår et grundigt kvalitetstjek, så vi til stadighed sikrer vore kunder det bedste.

Vi er stolte af den trofaste skare af tilbagevendende kunder, hvoraf visse kommer i tredje generation. Det tætte samarbejde gør os særligt opsatte på at leve op til aftalen – og vi er kendt for at levere hurtigt og præcist med dygtige vognmænd. Farum Betons ekspertise og størrelse gør det muligt for os at levere specialudviklede produkter. Vi har vedholdende fokus på at udvikle beton med facon, der møder markedets efterspørgsel – også de kommende 50 år.