{{header.openStatus}}
BEMÆRK!
Udlevering lukker 1/2 time før

Havearkitekt

Mangler I inspiration eller ønsker I at få et par professionelle øjne på jeres uderumsplaner, er I altid velkomne til at lægge vejen forbi til en uforpligtende samtale med en af vores salgskonsulenter og en tur i vores store udstillingshave.

På udvalgte dage i sæsonen kan I, her på hjemmesiden, booke en gratis tid til at vende jeres tanker og idéer med vores erfarne havearkitekt, Mie Due, og få råd og vejledning om, hvordan Farum Betons produkter kan passes ind i jeres haveplaner.

Er her ingen ledige gratis tider, eller er sæsonen slut, kan Mie også bookes til betalt rådgivning via hendes virksomhed havevisioner.dk

I sæsonen foregår de gratis møder med Mie Due på Farum Beton, måske i vores hyggelige drivhus eller i vores indendørs showroom over en kop kaffe og på tur gennem udstillingshaven, hvor I kan vende tanker og ideer med den erfarne havearkitekt. Mie giver gode råd og vejledning om belægninger og om, hvordan I kan bruge Farum Betons produkter i netop jeres drømmehave. Det er en god idé at medbringe billeder og skitser af haven, samt jeres egne ideer og drømme.

Ønsker I at få udarbejdet jeres helt egen haveplan, kræver det, at Mie Due besøger jeres have. Denne ydelse aftales og afregnes direkte med Mie Due. En haveplan indeholder f.eks. plan over planter og belægning på millimeterpapir eller almindeligt papir, planteliste, belægningsliste, budget, 3D optegnelser samt håndtegnede skitser og snit af havens delelementer.

Og hvem ved? Måske går I en ny sæson i møde med en ny gårdhave med læ, en solfyldt terrasse eller en skøn plet i aftensolen.

I kan også vælge at blive ringet op af en af vores dygtige og passionerede salgskonsulenter. KLIK HER

Arkitekt 4

Havearkitekt Mie Due

Havearkitekt Mie Due fra havevisioner.dk er efteruddannet på Landskabsarkitektlinjen/Science KU og har tegnet og vejledt havefolket i plante- og flisevalg i 25 år.

Til marts 2020 bliver det igen muligt at booke gratis tider hos Mie Due via denne hjemmeside.