Havearkitekt

Mit navn er Mie Due – Jeg er uddannet gartneritekniker og har været bestyrer af adskillige planteskoler gennem årene. Jeg holder mig altid ajour og følger med, der hvor græsset gror. Derfor har jeg suppleret min livslange erfaring med en efteruddannelse på Landbohøjskolen i 2008. Jeg har været i faget i 25 år, hvoraf jeg i de 20 år har tegnet planer og rådgivet folk i forhold til deres haver.

I dag driver jeg Havevisioner og har et tæt samarbejdede sammen med Farum Beton & Natursten, sammen skal vi sørger for at dig for at give dig den helt rigtige service samt de mest perfekte produkter til lige præcist dit projekt.

Ofte ligger du selv inde med en drøm om, hvordan din have kunne se ud. Hos havevisioner lytter vi til dine drømme og tegner herefter en haveplan, hvorefter du selv kan udføre det meste af arbejdet. Såfremt det kniber med at finde tiden til at udfører arbejdet, bistår vi dig også gerne i denne proces. Vi rådgiver altid i hvorledes belægningen og beplantningen bedst udføres, ligesom vi guider dig til de planter, der er bedst egnet til din jordtype. Farvevalg i planter, blomstringstider og sorter bliver altid indtænkt i haveplanen, således at haven også ser godt ud om 10 år.

 

HAR DU MISTET OVERBLIKKET?

Du har nu, en unik mulighed for at booke en times GRATIS rådgivning hos Mie, hvor hun kan hjælpe dig med, hvordan du kan bruge Farum Betons produkter i din have.

Mødet foregår i Farum på Farum Beton, måske i vores drivhus over en kop kaffe og på tur gennem udstillingshaven, hvor I kan vende tanker og ideer med den erfarne havearkitekt. Mie giver gode råd og vejledning og det er en god idé at medbringe billeder og skitser af haven, samt jeres egne drømme og ideer.

Book tid

Referencer