{{header.openStatus}}

Havearkitekt

Hos Farum Beton kan I helt gratis vende jeres tanker og idéer med vores erfarne havearkitekt, Mie Due, og få råd og vejledning omkring haveplan, design og belægninger. Mangler I inspiration eller ønsker I at få et par professionelle øjne på jeres planer, er I velkomne til at lægge vejen forbi til en uforpligtende samtale.

farum-beton-havearkitekt-miedue-

Havearkitekt Mie Due

Havearkitekt Mie Due fra havevisioner.dk er efteruddannet på Landskabsarkitektlinjen/ Science KU og har tegnet og vejledt havefolket i plante- og flisevalg i 25 år.

Til foråret 2019 bliver det igen muligt at booke en gratis tid hos Mie Due, så hold øje med denne side.

Mødet foregår på Farum Beton, typisk i vores drivhus over en kop kaffe og på tur gennem udstillingshaven, hvor I kan vende tanker og ideer med den erfarne havearkitekt. Mie giver gode råd og vejledning om, hvordan I kan bruge Farum Betons produkter i netop jeres drømmehave. Det er en god idé at medbringe billeder og skitser af haven, samt jeres egne ideer og drømme.

Ønsker I at få udarbejdet jeres helt egen haveplan, kræver det et besøg i jeres have. Denne ydelse afta­les og afregnes direkte med Mie Due. En haveplan indeholder f.eks. plan over planter og belægning på millimeterpapir eller almindeligt papir, planteliste, belægningsliste, budget, 3D optegnelser samt hånd­ tegnede skitser og snit af havens delelementer.

Og hvem ved? Måske går I sæsonen i møde med en ny gårdhave med læ, en solfyldt terrasse eller en skøn plet i aftensolen.

I kan også vælge at blive ringet op af en af vores dygtige og passionerede rådgivere. Klik her for at blive kontaktet.