fbpx
{{header.openStatus}}
OBS! Sidste lørdagsåben 21. september

Havearkitekt

Mangler I inspiration eller ønsker I at få et par professionelle øjne på jeres uderumsplaner, er I altid velkomne til at lægge vejen forbi til en uforpligtende samtale og en tur i vores store udstillingshave. På udvalgte dage i sæsonen kan I, her på hjemmesiden, booke en gratis tid til at vende jeres tanker og idéer med vores erfarne havearkitekt, Mie Due, og få råd og vejledning omkring haveplan, design og belægninger.
Er her ingen ledige gratis tider, kan Mie også bookes til betalt rådgivning via hendes virksomhed havevisioner.dk

Arkitekt 4

Havearkitekt Mie Due

Havearkitekt Mie Due fra havevisioner.dk er efteruddannet på Landskabsarkitektlinjen/ Science KU og har tegnet og vejledt havefolket i plante- og flisevalg i 25 år.

Du kan booke GRATIS møde med Mie Due:

Book nu

Mødet foregår på Farum Beton, måske i vores hyggelige drivhus eller i vores indendørs showroom over en kop kaffe og på tur gennem udstillingshaven, hvor I kan vende tanker og ideer med den erfarne havearkitekt. Mie giver gode råd og vejledning om, hvordan I kan bruge Farum Betons produkter i netop jeres drømmehave. Det er en god idé at medbringe billeder og skitser af haven, samt jeres egne ideer og drømme.

Ønsker I at få udarbejdet jeres helt egen haveplan, kræver det et besøg i jeres have. Denne ydelse afta­les og afregnes direkte med Mie Due. En haveplan indeholder f.eks. plan over planter og belægning på millimeterpapir eller almindeligt papir, planteliste, belægningsliste, budget, 3D optegnelser samt hånd­ tegnede skitser og snit af havens delelementer.

Og hvem ved? Måske går I sæsonen i møde med en ny gårdhave med læ, en solfyldt terrasse eller en skøn plet i aftensolen.

I kan også vælge at blive ringet op af en af vores dygtige og passionerede rådgivere. Klik her for at blive kontaktet.