Vejledninger

Hos Farum Beton møder I erfarne salgskonsulenter, der med forskellig erfaring kan råde og vejlede.
Vi har et solidt kendskab til vores brede sortiment og finder en løsning, der både passer jeres behov og klæder boligens arkitektur.

Er du mere til “gør-det-selv” så finder du her vores mange vejledninger, som kan hjælpe dig godt på vej.

Husk, at en stor del af vores produkter kan ses i vores 1000 m2 store udstillingshave

Støttemur Danblok

Danblokke er en spændende støtte/støjmursblok, der tillader høje muropbygninger.

Læs mere her

Korrekt fuge

Lær om den rigtige fugeafstand, fugesand mv.

Læs mere her

Farvede fliser

Når produkterne tages af pallerne, påbegynder den sidste del af betonens hærdningsproces. I denne periode er produkterne særligt modtagelige. Undgå, at materialer, som giver afsmitning (f. eks. jord, afretnings- og stabilgrus, knust beton m.m.) ligger på produkterne, idet det kan forårsage afsmitning. Sådan afsmitning er IKKE reklamationsberettiget.

Læs mere her

Støttemur Smartblok

Smartblokke er murblokke fremstillet med rustik facade, således at muren fremstår med et rustikt look. Blokkens specielle udformning sikrer en stabil mur, hvor blokkene låser hinanden og sikres mod udskridning - samt en nem og hurtig opsætning.

Læs mere her

Rompox - Easy

Rompox® - Easy er det fugemateriale, vi anbefaler til Sandsten. Rompox® - Easy er en 1-komponent belægningsfugemørtel lige klar til brug. Rompox giver en hård, meget vandgennemtrængelig fuge, som på én gang forhindrer ukrudt og samtidig tillader regnvandet at trænge ned. VIGTIGT! For at undgå misfarvning, skal alt overskydende fugemateriale fjernes umiddelbart efter fugning. Bemærk også, at produktet først kan bruges, når temperaturen er over frysepunktet. Læs fugevejledning på spanden grundigt før brug.

Læs mere her

Rompox Ecofine

Rompox® Ecofine

Læs mere her

Sandsten/Limestone

Farum Beton forhandler sandsten i spændende farver og i mange størrelser. Giv dig selv muligheden for at lade kreativiteten få frit løb, eller læn dig op ad det meget populære og let lagte Mix-mønster. Ingen sandsten er ens i farve og struktur, og fliserne får med tiden en smuk, naturlig patina.

Her kan du lære meget mere op vores populære mix

Læs mere her

Bundopbygning for begyndere

Bundopbygning er noget af det vigtigste når du bygger terrasse, indkørsler mv.

Læs mere her

Hjælp til afretning

Her har du mulighed for at se hvordan opbygger bære- og retningslag samt udførelse af kantsikring

Se videoen her