Inspiration som passer lige til din drøm

Haven er ikke bare et frirum. Haven er en række uderum med mange funktioner – og mulighed for at give disse rum hvert sit særpræg og personlighed. Vi ved, et uderum kan være en stor beslutning – og en investering, man ikke lægger i hænderne på hvem som helst.

Du står måske over for et spændende haveprojekt, eller går måske indtil videre bare og drømmer – men du ved ikke helt præcist, hvor du skal hen med dine tanker og hvordan slutresultatet skal se ud. Uanset hvor du er i processen, er det altid godt med nye inputs – enten for at gøre dig sikker i din beslutning eller for at blive inspireret.

Her på siden har du rig mulighed for at samle inspiration og du er også hjertelig velkommen i vores 1000 m2 store udstillingshave, som har åbent døgnet rundt. Ydermere har vi også en udstilling i Lystrup på Flinthøj 1, som er åben for besøgende hele døgnet.

Skulle du have spørgsmål sidder vi naturligvis klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have – Kontakt os her

 

 

Beton til perfektion

Farum Betons betonprodukter støbes – her i Farum – på vores egen fabrik og består udelukkende af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet.

Beton produceres af naturlige materialer som grus, sten, vand og cement. Med disse enkle grundelementer kan vi skabe et utal af forskellige sten- og flisevarianter i et stort udvalg af størrelser og farver. For til stadighed at kunne opretholde Farum Betons høje kvalitet, undergår vore produkter løbende omhyggelig laboratoriekontrol og er ydermere overvåget af BVK Betonvarekontrollen.

Vores betonfliser produceres i flere tykkelser og er derfor velegnede til såvel terrasser, gangarealer og indkørsler.

Se meget mere her

Natursten har mange udtryk

Natursten fra Farum Beton tager alt det gode fra naturen ind i haven. Og det er ikke så lidt! For naturens mageløse mangfoldighed rummer både det elegante og stringente nordiske
udtryk og det temperamentsfulde og charmerende sydlandske. Fra skifer og travertin, til Nexø- og Ølandsbrud.

Hos Farum Beton finder I et bredt udvalg af kvalitetsgranit fra hele verden. Granitten er et hårdt, solidt og uforgængeligt materiale, som kun bliver smukkere med årene. Og kombineret med betonfliser er udtrykket enestående. Vores udvalg består bl.a. af mosaiksten, chaussésten, brosten, kantsten og store granittrin.

Vi forhandler ligeledes et bredt udvalg af kvalitetsgranitfliser i flere størrelser og tykkelser, så de både kan bruges til terrasse/gangareal og indkørsel. Da granit er et naturmateriale, kan det ikke undgås, at der kan forekomme forskelle i såvel farve som struktur fra flise til flise. Ligeledes tolereres det, at tykkelserne kan variere op til +/- 4 mm. Alle vores granitfliser er jetbændte, hvilket giver en jævn, rustik og skridsikker overflade. Trænger dine granitfliser til at blive frisket op kan de tåle afrensning med højtryk.

Sandsten giver havens uderum et elegant og indbydende udtryk. Farve og struktur er forskellig fra flise til flise og hver eneste sten har en smuk glød og naturlig patina. At sandsten
er et naturprodukt understreges af, at der i enkelte sten anes fossiler eller depoter af jernmalm. Vores sandsten er hårde og kompakte og godkendt til det danske klima af Teknologisk Institut og kan tilmed, som granitten, tåle at blive renset med højtryk.

Se meget mere her

Holdbar farve med belægningstegl

Farum Betons store udvalg af belægningstegl gør det
muligt at finde nøjagtig den sten og nuance, der passer til jeres ønsker – og jeres uderums karakter.

Belægningstegl er et ægte naturprodukt. De er hårdtbrændte og frostsikre og dermed velegnede til det danske klima. Der ud over er de farveægte i det solens UV-stråler ikke nedbryder teglens naturlige farver.

De mange varianter af belægningstegl fra Farum Beton, giver mulighed for at skabe smukke, klassiske og meget holdbare belægninger af højeste kvalitet. Materialets lange levetid gør tegl til et meget miljørigtigt valg og så bliver jeres terrasse, drivhus, gangsti og indkørsel kun smukkere år for år.

Se meget mere her

Stilrent design med keramiske fliser

Keramiske fliser vil bidrage med et stilfuldt design såvel på terrassen som rundt om din swimmingpool og alle andre tænkelige uderum. Flisernes sten-, beton- og træeffekt og raffinerede teksturer passer ind i havens naturlige farver, og fliserne findes i et flot sortiment af størrelser.

Keramiske fliser er det perfekte valg til at give ethvert uderum et moderne ”gulv” med en imponerende stileffekt uden, at der gives afkald på holdbarhed og slidstyrke.

  • Syrefaste
  • Frostsikre
  • Ændrer ikke farve og udseende over tid
  • modstandsdygtige over for bl.a alger og snavs
  • Skal ikke behandles/imprægneres før brug
  • Lette at rengøre