Natursten har mange udtryk

Natursten fra Farum Beton tager alt det gode fra naturen ind i haven. Og det er ikke så lidt! For naturens mageløse mangfoldighed rummer både det elegante og stringente nordiske udtryk og det temperamentsfulde og charmerende sydlandske. Fra skifer og travertin, til Nexø- og Ølandsbrud.

Hos Farum Beton finder I et bredt udvalg af kvalitetsgranit fra hele verden. Granitten er et hårdt, solidt og uforgængeligt materiale, som kun bliver smukkere med årene. Og kombineret med betonfliser er udtrykket enestående. Vores udvalg består bl.a. af mosaiksten, chaussésten, brosten, kantsten og store granittrin.

Vi forhandler ligeledes et bredt udvalg af kvalitetsgranitfliser i flere størrelser og tykkelser, så de både kan bruges til terrasse/gangareal og indkørsel. Da granit er et naturmateriale, kan det ikke undgås, at der kan forekomme forskelle i såvel farve som struktur fra flise til flise. Ligeledes tolereres det, at tykkelserne kan variere op til +/- 4 mm. Alle vores granit fliser er jetbændte, hvilket giver en jævn, rustik og skridsikker overflade. Trænger dine granitfliser til at blive frisket op kan de tåle afrensning med højtryk.

Relaterede produkter